Klik her for menu »

Information

BEMÆRK VENLIGST: På grund af stor tilmelding, bliver jeg nødsaget til at sikre mig, der er tid til eleverne. Så da der kun kan være 12 elever på holdet, er det nødvendigt at tilmelde sig. Det er IKKE bindende, men man er sikret en plads på holdet, hvis man har lyst til at starte hos mig. TILMELDING kan ske på min mail; marianne.bay@mail.dk. Brug IKKE kontaktformularen her, da den ikke virker ordentligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig 21 27 16 15.

Vi starter første aften med en uforpligtende informationsaften. Her snakker vi om ”uddannelsesforløb”, priser og hvad der ellers må være af spørgsmål.
Derefter har vi lidt teoriundervisning og til sidst prøver vi lidt af en teoriprøve.
Denne informationsaften er gratis og ikke bindende. Den tager ca. 1 ½ times tid.
Hvis man derefter ønsker at starte, kommer man igen ugen efter på samme ugedag.
Teoriundervisningen foregår på faste ugedage fra kl. 18.00 – 20.30

De næste teorihold starter:

Mandag 25. September 2017 kl. 18.00 (Holdet er optaget)

Tirsdag 7. November 2017 kl. 18.00 (Holdet er optaget)

Mandag 22. Januar 2018 kl. 18.00