Køreskole

Vi tilbyder alt inden for kørekort

Gode priser

Vi tilbyder kørekort til gode priser

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for faget

BEMÆRK VENLIGST: På grund af stor tilmelding, bliver jeg nødsaget til at sikre mig, der er tid til eleverne. Så da der kun kan være 12 elever på holdet, bliver du nødt til at tilmelde dig. Det er IKKE bindende, men man er sikret en plads på holdet, hvis man har lyst til at starte hos mig. TILMELDING kan ske på min mail; marianne.bay@mail.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe og spørge på 21 27 16 15.

Vi starter første aften med en uforpligtende informationsaften. Her snakker vi om ”uddannelsesforløb”, priser og hvad der ellers må være af spørgsmål.
Derefter har vi lidt teoriundervisning og til sidst prøver vi lidt af en teoriprøve.
Denne informationsaften er gratis og ikke bindende. Den tager ca. 1 ½ times tid.
Hvis man derefter ønsker at starte, kommer man igen ugen efter på samme ugedag.
Teoriundervisningen foregår på faste ugedage fra kl. 18.00 – 20.30

De næste teorihold starter:

Tirsdag d. 9. August 2022 kl 18.00 (Holdet er optaget)

Tirsdag d. 25. Oktober 2022 kl 18.00

Sundby Køreskole