Klik her for menu »

Information

BEMÆRK VENLIGST: På grund af stor tilmelding, bliver jeg nødsaget til at sikre mig, der er tid til eleverne. Så da der kun kan være 9 elever på holdet pga. corona retningslinier er det nødvendigt at tilmelde sig. Det er IKKE bindende, men man er sikret en plads på holdet, hvis man har lyst til at starte hos mig. TILMELDING kan ske på min mail; marianne.bay@mail.dk. Brug IKKE kontaktformularen her, da den ikke virker ordentligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig 21 27 16 15.

Vi starter første aften med en uforpligtende informationsaften. Her snakker vi om ”uddannelsesforløb”, priser og hvad der ellers må være af spørgsmål.
Derefter har vi lidt teoriundervisning og til sidst prøver vi lidt af en teoriprøve.
Denne informationsaften er gratis og ikke bindende. Den tager ca. 1 ½ times tid.
Hvis man derefter ønsker at starte, kommer man igen ugen efter på samme ugedag.
Teoriundervisningen foregår på faste ugedage fra kl. 18.00 – 20.30

Jeg har været så heldig, at en af mine kollegaer er kommet tilbage på fuld tid, så derfor kan der startes hold lidt oftere.

De næste teorihold starter:

Tirsdag d. 10. November kl. 18.00 (Holdet er optaget)

Onsdag d. 9. December kl. 18.00 (Holdet er optaget)

Tirsdag d. 2. Februar kl. 18.00

Onsdag d. 3. Marts kl. 18.00